Procesul de schimbare al furnizorului de gaze naturale

Dacă dorești să devii client Premier Energy Trading ne poti contacta prin mijloacele prezentate mai jos, iar unul din reprezentantii nostri te va suna pentru a discuta cu toate aspectele referitoare la adresa locului de consum consum, clauzele contractuale, pretul gazelor naturale, consumul de gaze naturale si documentele necesare rezilierii, respectiv încheierii contractului nou. Ne vom ocupa de notificarea furnizorului actual privind denunțarea unilaterala a contractului de furnizare și vom întreprinde demersurile necesare încheierii contractului.

Clienții au dreptul de a rezilia un contract de furnizare gaze naturale cu un preaviz de 21 de zile calendaristice. Schimbarea furnizorului se face in conformitate cu Legea Energiei nr. 123/2012 si Ordinul ANRE nr. 234/2019, fiind un proces gratuit ce nu presupune modificări de ordin tehnic.

În cazul în care vrei să renunți la procesul de schimbare furnizor, nu îți limităm acest drept, o poți face în termen de maxim 14 zile de la data inițierii procesului de schimbare furnizor cu o solicitare de anulare a schimbării de furnizor.

În vederea schimbarii furnizorului clientii se pot adresa reprezentatilor Premier Energy Trading, astfel:

  • Prin e-mail la adresa office(Replace this parenthesis with the @ sign)premierenergytrading.ro

  • Prin apel telefonic la numarul 021 230 55 81 de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00

  • Prin fax la numarul 021.795.56

  • In scris, prin curier sau posta la adresa Str. Vasile Alecsandri nr. 4, Cladirea The Landmark, Corp A, Et. 2, Bucuresti

Descarca

Ordinul: 234/2019 Ordin pentru aprobarea Procedurii privind schimbarea furnizorului de energie electrica gaze naturale de catre clientul final

Descarca