Furnizare Gaze Naturale

Premier Energy Trading este un furnizor recunoscut pe piata de gaze naturale din Romania, inca de la liberalizarea acesteia. Prin modul sau de actiune, Premier Energy Trading are ca obiectiv dezvoltarea unor parteneriate stabile, pe termen lung, oferind solutii de aprovizionare competitive si personalizate partenerilor sai. Avem un contract ferm si un parteneriat pe termen lung cu OMV Petrom si Romgaz, cei mai mari producatori de gaze naturale din Romania prin intermediul carora asiguram toata flexibilitatea si siguranta in aprovizionare necesara clientilor nostri. Momentan, furnizam volume lunare de gaze naturale de aproximativ 118.000 MWh/luna, cu o cota de piața de 0,63% din piata de furnizare a gazelor naturale din Romania. Premier Energy Trading asigura consiliere pentru rezolvarea oricarei probleme tehnice care are legatura cu transportul si distributia gazelor naturale la locul de consum, precum si consultanta in ceea ce priveste aplicarea unor reglementari tehnice ori comerciale specifice sectorului de gaze naturale din Romania in conformitate cu Ordinul nr.106/2014, emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei.

Servicii

Furnizare

Oferim solutii de aprovizionare competitive si personalizate, intr-un regim de mare flexibilitate.

SIGURANTA

Garantam siguranta in aprovizionare si consiliere pentru rezolvarea oricarei probleme tehnice.

Trading

Punem la dispozitia altor furnizori cantitati semnificative de gaze naturale, la preturi avantajoase.

STABILITATE

Gestionam riscurile asociate volatilitatii unor factori din piata si aplicam tipul de pret convenit cu clientul.

Inmagazinare

Contractam anual capacitate de inmagazinare in depozite si garantam siguranta aprovizionarii.

FLEXIBILITATE

Permitem prin contract variatii ale cantitatilor preluate intr-o luna de livrare fata de cele contractate.

Alege Premier Energy Trading

  • Pentru ca oferim preturi avantajoase de aprovizionare, stabile, fara costuri ascunse.

  • Pentru ca iti rezolvam rapid problemele tehnice de transport sau distributie.

  • Pentru ca avem un parteneriat stabil cu Amromco Energy si Distrigaz Sud Retele.

  • Pentru ca primesti consiliere pas cu pas din partea unei echipe dedicate.

  • Pentru ca vei fi in compania unor clienti de renume, multumiti de serviciile noastre.

Marturii de la clientii nostri

Echipa Premier Energy Trading S.R.L. a dat dovada de profesionalism si promptitudine, incepand de la negocierea contractului, furnizarea de servicii si pana la respectarea obligatiilor contractuale. Putem recomanda societatea Premier Energy Trading S.R.L. ca fiind un partener de incredere si un bun profesionist in domeniul furnizarii de gaze naturale.
Furnizor partener Premier Energy Trading
Recomandam societatea Premier Energy Trading S.R.L. ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate precum si flexibilitatea solutiilor oferite pentru solicitarile noastre punctuale, care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.
Furnizor partener Premier Energy Trading
Relatia comerciala se deruleaza in baza unui Contract de vanzare-cumparare gaze naturale incheiat in anul 2015 care prevede inclusiv o posibilitate de prelungire a acestuia. Nu s-au inregistrat incidente in derularea parteneriatului comercial, drept pentru care evaluam pozitiv acest parteneriat si dorim consolidarea unei relatii pe termen lung cu Premier Energy Trading S.R.L.
Furnizor partener Premier Energy Trading

Oferta tip consumatori finali

Conditii generale de contractare

Eficienta energetica

În vederea îmbunătăţirii eficienţei energetice a consumatorilor finali PREMIER ENERGY TRADING S.R.L. oferă acestora consultanţă de specialitate, soluţii pentru scăderea consumului de energie precum şi sprijin în vederea alegerii unei persoane fizice/juridice prestatoare de servicii energetice autorizată de către ANRE.

Lista auditorilor şi a managerilor energetici autorizati ANRE poate fi vizualizată accesând link-ul.