Loading...
  • Furnizorul tau de gaze naturale

Despre Noi

Premier Energy Trading S.R.L. este o companie cu capital integral privat romanesc avand ca obiect principal de activitate furnizarea de gaze naturale, functionand in baza Licentei de Furnizare a gazelor naturale nr. 1971 din 10.07.2014, eliberata de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). Premier Energy Trading ofera consumatorilor din pietele angro si cu amanuntul servicii de furnizare de gaz, comert si inmagazinare, respectand cerintele standardului international SR EN ISO 9001:2015. Calitatea gazelor naturale furnizate se incadrează in parametrii fizico-chimici stabiliti de catre reglementarile in vigoare. Iar Premier Energy Trading urmareste permanent indeplinirea cerintelor de calitate, solicitand in acest scop operatorilor de transport si distributie efectuarea periodica a analizelor corespunzatoare la punctele de livrare.

De ce sa alegi Premier Energy Trading?

Existenta contractelor ferme incheiate cu producatorii de gaze naturale din Romania garanteaza siguranta in aprovizionarea cu gaze naturale pentru toti clientii Premier Energy Trading.
Oferim preturi avantajoase, stabile, convenite cu clientul si gestionam riscuri asociate volatilitatii unor factori din piata, cu impact in evolutia pretului gazelor naturale.
Asiguram consiliere pentru rezolvarea oricarei probleme tehnice de transport si distributie, precum si in aplicarea unor reglementari tehnice ori comerciale specifice.

Achizitie gaze naturale

Furnizarea este asigurata prin contractele de achizitie ferme incheiate cu producatori si furnizori la nivel national.

0 MWh/luna
Volum lunar de gaze naturale furnizat clientilor nostri

Livrarea catre consumatori

Distributia si transportul catre consumatorii finali este asigurata in conformitate cu legislatia in vigoare.

0,0
0,63% Cota din piata de furnizare a gazelor naturale
0
Puncte de consum aprovizionate la nivel national
0
Clienti entitati juridice la nivel national, in prezent

Licenta ANRE

Certificare ISO